lauantai 21. heinäkuuta 2012

Katse kohti syksyä


Pipo kankaiden lopuista tekaisin neidille parit kypärämyssyt ja tumput syksyä varten. Kypärämyssyn kaava on niin hyvä,kun se istuu täydellisesti päässä eikä tuuli pääse puhaltamaan korviin ja niskaan :)
Vuorettomat trikoo tumput taas suojaavat käsiä nukkuessa rattaissa päikkäreitä.
Turkoosi Myssy setti sopii melestäni loistavasti kirpparilta löytämääni Lassien välikausihaalariin joka on ehkä hieman poikamainen......



Tässä neiti sovittelee myssyjä ja kuten kuvasta näkyy tämä myssy istuu kuin hansikas käteen :) Riittävän pitkä kaulaosa suojaa ja lämmittää hyvin haalarin alla.

Ja niinhän siinä sitten kävi,taas innostuin aivan liikaa mahdottoman hyvästä myssystä ja niinpä niitä sitten tuli surauteltua useampikin kankaan  lopuista :)


Näin monta ihanaa ja herkullista vaihtoehtoa kerkesin surauttamaan,tähdelliset ovat yllä olevissa kuvissa neidillä sovituksessa jotta näkee tuon kaksivärisyyden.Punaisessa toinen puoli pinkki ja turkoosissa toinen puoli lime. Kaikki nämä ovat kokoa n. 44cm ja lähtevät myyntiin Facebookin kirppareille :)

Tilauksesta voin näitä tehdä myös muun kokoisina.

7 kommenttia:

  1. Ihania kypärämyssyjä! Pitäis itekin tehdä niitä värikkäistä kuoseista, tähän saakka suosinut yksivärisä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina,Kiitos :) Itsekkin olen suosinut enemmän yksivärisiä ja vieläkin arveluttaa tuo kirjavuus pipon/hatun alla....mutta sitten ajattelin että ainakin pienemmällä neidillä näitä voi syksyn tullen pitää pipan asemasta kun pysyvät hyvin päässä.

      Poista
  2. ihania ovat :) mistä olet löytänyt hyvät kaavat???

    VastaaPoista
  3. Itselläni myös kypärämyssyt odottavat tekijäänsä syksyä varten. En ole aiemmin tehnyt, mutta ajattelin testata OB:n sivuilta löytynyttä kaavaa vähän muokattuna. Katsotaan miten onnistuu ekat. :)

    VastaaPoista
  4. FB:n Treen ompelijoiden kautta eksyin ensivierailulle :) Onpas täällä herkulliset tähti-kypärämyssyt :)

    VastaaPoista
  5. Kypärämyssyjen kaavoja netistä metsästin ja sivuillesi satuin itseni klikkaamaan. Aivan mahtavan ihania kuoseja noissa sinun myssyissäsi! :)
    Vielä kun löytäisi jostain sellaisen kaavan ettei valahda pikkuisen silmille...

    VastaaPoista
  6. Tekemäsi kypärämyssy tähtikuosilla löysi tiensä meille kirpparin kautta! Ihana, napakka myssy joka ei valu ei paina! Paras kypärämyssy joka on pikkumiehelle tähän mennessä löytynyt, Empä taida uskaltaa sun facebook sivuja selata, täytynee muuten tilata sinulta jotain :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3