keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joululahjoja osa 2

Lisää lahjoja tiedossa,sillä eihän se joulupukki millään kerkeisi kaikille maailman lapsille toimittaa paketteja. Tämä tonttu on siis ahkeroinut niin että koneista savu on noussut :)

Äitini on koko syksyn kautta rantain vihjaillut tarvitsevansa pitkähihaisia trikoopuseroita,niinpä hänelle lähti pukinkonttiin tällaiset paidat ja lahjakortti joka oikeuttaa vielä kahteen pitkähihaiseen trikoopuseroon.



Veljenpoitsulle lähti tällainen pyjama jossa housut Ek:n flanellia ja pusero trikoota. Tähän settiin tein elämäni ensimmäisen valenappilistan tällä Tosimummon ohjeella :)



Myös tällainen autopaita matkasi samaiselle poitsulle,koko näissä 110/116cm


Äitini pitää kovasti kissoista joten kun näin tämän puolipellavaisen kankaan niin olihan sitä ostettava,pyllynaluset matkasivat isän ja äidin pakettiin kera muiden tykötarpeiden.

Tästä samaisesta kankaasta riitti vielä pieniin pyllynalusiin jotka ilahduttavat meidän kovasti saunomisesta pitäviä naperoita :)



Tässä vielä muutama muovitettusta froteesta valmistettu pyllynalunen (päällimäiset nukelle jotta nämäkin voivat lauteilla istuskella ) ja kestoliinoja kera huopaisten heijastimien,näitäkin sujahti pukinpaketteihin :)


Itse olen kovin tyytyväinen saavutukseeni,toivon että nämä tuottavat lahjojen saajille samanlaista iloa kuin minullekkin :)

2 kommenttia:

  1. Olet ollut ihailtavan ahkera tonttu :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa toi kissakuvioinen peflettikangas! Ja hienoja kaikki ompeluksetkin:)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3